skip to Main Content

Al ruim 90 jaar ervaring!

Eigen showroom

Geen voorrijkosten

Alles onder één dak

Installatiebedrijf Witte Nederland
Werkt al ruim 90 jaar tot volle tevredenheid van haar opdrachtgevers.

Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd.

  1. Gemeentes in Nederland.
  2. Diverse Horeca ondernemers.
  3. Groot aantal aannemers.
  4. Meerdere bedrijven.
  5. Vastgoed eigenaren.
  6. Vele particulieren.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten?
Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Afspraak maken →

Of bel 0683233666

Uw ervaring is voor ons van grote waarde.
Wilt u dit met ons delen? Plaats dan onderaan uw klantenervaring.

14-9-2017

Wij hebben ons toilet laten vernieuwen door de Firma Witte en zijn heel erg tevreden over de verrichtte werkzaamheden,
de geleverde materialen en Alex die prachtig werk geleverd heeft. Angelo kwam twee dagen later nog even de verbouwing bekijken en 2 kleine zaken opgemerkt die nog even wat aandacht nodig hebben. Dit wordt z.s.m opgelost. Kortom een bedrijf wat doet wat ze beloven en net nog iets meer.

Jack en Elly Listing

1-6-2017

Wij zijn zeer tevreden over deze uitgevoerde renovatie.

Belangrijke punten :

  • Goed overleg
  • Heel netjes gewerkt en altijd opgeruimd
  • Ook het humeur was opgeruimd
  • Vriendelijk
  • Beleefd
  • Afspraken werden nagekomen

Wij zijn zeer blij met onze badkamer en toilet.
Wij willen dit bedrijf aan iedereen aan recommanderen

Fam. Engelbert in Maassluis

8-3-2017

Plaatsen CV ketel.

Alles top geregeld!

J. Groen

12-11-2016

Renovatie badkamer, CV en toiletten.

Voor ons bovenhuis heeft de firma Witte de badkamer en beide toiletten gerenoveerd en tevens de CV en een aantal radiatoren vervangen. Het werk is zeer goed verlopen en ook nog in een korte doorlooptijd.
Ook was Witte erg attent en verliep de communicatie soepel. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Dit bedrijf is een aanrader!

Kees van Diepen

11-11-2016

Verbouwing toilet en badkamer

Ik ben zeer tevreden met het werk dat Witte heeft geleverd. Contact met Angelo is erg prettig en ik werd goed op de hoogte gehouden van voortgang en obstakels, wat veel vertrouwen schept. Hobbels die niet voorzien zijn worden zonder morren genomen en het de opgeleverde ruimtes zagen er als een plaatje uit. Top werk!

Martijn Stel

06-11-2016

Toiletrenovatie + radiator

Wij hebben ons toilet laten renoveren door Witte Uitgeest. Ook hebben zij een nieuwe moderne radiator in de gang opgehangen.

De nieuwe toiletruimte is prachtig geworden! De ruimte is goed benut en er is strak getegeld. Rimfree toilet is een aanrader; lekker fris. Mooie tegels. Radiator is mooi en goed aangesloten. Bedankt jongens. Wij zijn zeer tevreden!

Linda

04-11-2016

Ervaring na renovatie van de toilet, we zijn zeer tevreden met de resultaat van de renovatie.
De toilet van Geberit aquaclean Sela biedt veel comfort.

Dady Hastjarjanto

02-11-2016

Toilet

Perfect resultaat bovenverwachting zeer klantvriendelijk
Personeel kundig en zeer vriendelijk

G.Verlooij

01-11-2016

W.c. in kleine ruimte

Wij hebben het zeer goed ervaren.
Alles ging volgens plan en top uitgevoerd.
Als we vragen hadden werd er meteen gebeld naar Angelo en werd het geregeld.

Iedereen denkt mee.
Hartelijk dank voor ons mooi toilet!!
MvGr. Jan en Ineke

26-02-2015

Gisteren heeft dhrHoolwerf bij mij een keukenkraan gemonteerd. Ik wil hierover mijn waardering uitspreken hoe hij dit gedaan heeft.

Hij kwam binnen en ging voortvarend aan het werk. Hij was voor geen kleintje vervaard. En de kraan zit perfect!!

Dit wilde ik even kwijt
Groet L.S.

 

 19-04-2016

Plaatsing van het inbouwtoilet in kleine ruimte.

Zeer deskundig uitgevoerd en aangesloten op een moeilijke plaats van de standpijp.

Angelo denkt uitstekend mee en is zeer flexibel.

04-11-2015

Nieuw toilet beneden.

Zeer goede service en vakmanschap.
Binnen één week een volledig nieuw toillet. Helemaal naar onze zin en geheel naar onze wens.
Hartelijk bedank voor ons mooie toilet!

Mvgr familie Rietmann

20-07-2015

Zeer goede ervaring snel en zeer goed.

Een nieuw toilet beneden. En een nieuwe badkamer met toilet op  de eerste verdieping.
Deze voldoen uitstekend.

vrgr Jan Willem en Thea

09-03-2015

Kom net thuis: Wat is het mooi geworden!!

Dank jullie wel voor de snelle en goede service.

Groetjes, kees.

Contact:

[recaptcha]

Tevreden klanten

Al ruim 90 jaar tevreden klanten
bij Installatiebedrijf Witte.

Meer over Tevreden klanten

U staat centraal

Van het ontwerp tot het resultaat.

Meer over U staat centraal

Vakbekwaam

Al ons personeel heeft altijd de
juiste expertise en diploma’s

Meer over Vakbekwaam

Back To Top